7 Világ Mantrái - Samsara Boulevard koncert a Vasutasban

2019. április 4.
pvmh

Samsara Boulevard koncert a Vasutasban

IDŐPONT
2019. május 31. 19.00

 

HELYSZÍN
VOKE Vasutas Művelődési Ház - 7621 Pécs, Váradi Antal u. 7/2

 

A Samsara Boulevard zenéje olyan tapasztalt muzsikusok világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresik az istenivel való kapcsolódást közel 40 hangszer megszólaltatásával! Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, hibáit, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig!

A négy zenész–énekes sokéves zenei, hangterápiás pályája tapasztalatait felhasználva és beépítve a zene, az emberi hangok és a legősibb hangszerek átrezgető, gyógyító erejét használva repítik el muzsikájuk segítségével a hallgatót belső nyugalmának, vagy éppen extázisának megismerése felé. Különböző hangulatú és témájú koncertjeiken mindenki megtalálja a helyét, legyen szó hagyományos koncertről, meditatív fekvőkoncertről, közösségi dobolásról vagy hangfürdőről!

 

AZ EGYÜTTES TAGJAI

  • Mihók Anita: gitár, ének, keretdobok, hangtálak.
  • Schrenk Judit Sattwa: ének, keretdobok, hangtálak, gongok, sansula, koshi.
  • Kovács Sára Dizna: Fuvola, bansuri, indiai furulyák, dizi fuvola, didgeridoo, melodika, tilinkó, kaval, fafuvolák, sámándob, ének.
  • Ölvedi Gábor: ének, tibeti és tuvai torokének, keret dobok (daf, tar, perzsa daf), tapan.
  • Vendégzenész: Dure: electric pad, ének, darbuka

 

Kapunyitás: 18:30
Koncert kezdés: 19:00
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

 

JEGYÁR
1.500 Ft - Online vásárolható jegy

Az online vásárolt jegyek értéke a helyszínen levásárolható a zenekar CD-ire, így előre megváltott jeggyel 3.500 Ft helyett 2.000 Ft-ért lehet megvenni a helyszínen egy CD-t.

Szabad férőhely esetén a koncert napján a helyszínen is lehet jegyet venni.

 

www.youtube.com/samsaraboulevard
www.samsaraboulevard.com