Al-Anon

Kedves Vendégeink! A vészhelyzetre figyelemmel a VOKE Vasutas Művelődési Ház 2020. november 11-től további központi intézkedésig sajnos zárva tart, látogatókat nem fogad! A részletek ITT tekinthető meg!

AL-ANON

Az Al-Anon Családi Csoportok (melynek része az Alateen is) az alkoholisták hozzátartozóinak és barátainak közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és reményüket, hogy azután megoldhassák közös problémáikat. Az alkoholizmust családi betegségnek tartjuk, és hiszünk abban, hogy ha megváltoztatjuk hozzáállásunkat, felépülhetünk.

Az Al-Anon nem szövetkezik semmiféle szektával, felekezettel, vagy politikai szemlélettel, szervezettel vagy intézménnyel, nem bonyolódik semmiféle vitába, nem hagy jóvá és nem ellenez semmilyen állásfoglalást. A tagság nem jár illetékkel vagy díjjal, az Al-Anon önellátó, a saját önkéntes hozzájárulásaiból.

Az Al-Anonnak egy célja van: segíteni az alkoholisták hozzátartozóit. Mi ezt a Tizenkét Lépés alkalmazásával tesszük. Szívesen látjuk és vigasztaljuk az alkoholisták hozzátartozóit, megértjük és bátorítjuk az alkoholistát.

Foglalkozások:
Kedd 17.30 - 19.00

HONLAP