Pécsért és a Vasutas Kultúráért!

Intézményünk kulturális rendezvényei 2021. május 3-tól újra látogathatók a védettséggel rendelkezők részére

2021. május 3.
pvmh

intézményünk kulturális rendezvényei 2021. május 3-tól újra látogathatók a koronavírus elleni védettséggel rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött gyermekek, fiatalok részére

Kedves Látogatónk!

Örömmel értesítem, hogy a VOKE Vasutas Művelődési Ház kulturális célú rendezvényei – a Kormány védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatáról szóló 194/2021.(IV.26.) Kormányrendelet, valamint a 484/2020. (XI.10.) veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló Kormányrendelet értelmében újra látogathatóvá váltak.

Mindezeknek megfelelően intézményünk kulturális rendezvényei 2021. május 3-tól újra látogathatók a koronavírus elleni védettséggel rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött gyermekek, fiatalok részére.
Az intézménybe való belépéskor minden esetben a védettségi igazolvány bemutatásával igazolni kell a védettség tényét a hivatkozott Rendelet értelmében. Ennek ellenőrzését a konkrét szolgáltatásokat nyújtó kulturális csoport vezetője végzi.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a védettségi igazolvány felmutatása, vagy az életkoruk igazolása nélkül érkezők sajnos, továbbra sem vehetnek részt a kulturális rendezvényeinken.
A szabályokat be nem tartó személy szabálysértést követ el, pénzbírsággal sújtható.

 

Pécs, 2021. 05.03.

Szentgyörgyváry Péter
igazgató