Intézményünk látogathatóságának szabályai a COVID-19 járvány ideje alatt

Kedves Vendégeink! Kérjük, hogy olvassák el és tartsák be az Intézményünk látogathatóságának szabályait a COVID-19 járvány ideje alatt! A szabályzat ITT tekinthető meg! Köszönjük!

2020. szeptember 8.
pvmh

Intézményünk látogathatóságának szabályai a COVID-19 járvány ideje alatt

KEDVES LÁTOGATÓNK!

 

Tekintettel arra, hogy a koronavírus okozta COVID-19 járvány veszélye nem szűnt meg, a járványügyi készültség ideje alatt - a vonatkozó jogszabályok betartásával - a VOKE Vasutas Művelődési Ház működésének minél biztonságosabbá tétele, valamint mindannyiunk egészségének óvása érdekében kérem, fokozott figyelemmel tartsák be az alábbi óvintézkedéseket!

 

  • A Művelődési Ház teljes területén – lehetőség szerint - ügyeljenek az egymástól való, ajánlott (1,5m) védőtávolság megtartására!
  • Az irodákban, s az intézmény teljes területén az ügyintézések kapcsán az intézményt Látogatók és a Művelődési Ház munkatársai számára egyaránt kötelező a szájmaszk viselése.
  • A VOKE Vasutas Művelődési Ház programjain, kisebb létszámú csoportok esetén a résztvevők számára a szájmaszk használata ajánlott.
  • Nagyobb létszámú rendezvények (100 fő) esetén a szájmaszk használata kötelező.
  • Az Önök biztonsága érdekében a főbejáratnál, valamint a mosdókban kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük, szíveskedjenek használni azokat.

 

Fontos, hogy betartsuk ezeket a szabályokat, és ebben az időszakban még jobban figyeljük egymásra, hiszen így lassítjuk és állítjuk meg leghamarabb a vírus terjedését.

Ha egymást védjük, magunkat védjük!

 

Pécs, 2020.09.01.

Szentgyörgyváry Péter
igazgató