Pécsért és a Vasutas Kultúráért!

Intézményünk látogathatóságának szabályai a COVID-19 járvány ideje alatt

2020. szeptember 8.
pvmh

Intézményünk látogathatóságának szabályai a COVID-19 járvány ideje alatt

KEDVES LÁTOGATÓNK!

 

Tekintettel arra, hogy a koronavírus okozta COVID-19 járvány veszélye nem szűnt meg, a járványügyi készültség ideje alatt - a vonatkozó jogszabályok betartásával - a VOKE Vasutas Művelődési Ház működésének minél biztonságosabbá tétele, valamint mindannyiunk egészségének óvása érdekében kérem, fokozott figyelemmel tartsák be az alábbi óvintézkedéseket!

 

  • A VOKE Vasutas Művelődési Ház területén zárt térben a Látogatók és Művelődési Ház munkatársai számára a szájmaszk használata kötelező!
  • Az irodákban, s az intézmény teljes területén az ügyintézések kapcsán az intézményt Látogatók és a Művelődési Ház munkatársai számára egyaránt kötelező a szájmaszk viselése.
  • A Művelődési Ház teljes területén kötelező a (1,5m) védőtávolság megtartása!
  • Az Önök biztonsága érdekében a főbejáratnál, az előtérben, valamint a mosdókban kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük, szíveskedjenek használni azokat.
  • Az intézményt csak tünet-és lázmentes, magát egészségesnek érző vendég látogathatja, veheti igénybe szolgáltatásait, vehet részt a rendezvényeken.
  • A Művelődési Ház által szervezett közművelődési, közösségi rendezvényeire érkezők testhőmérsékletét érintésmentes lázmérővel ellenőrizzük a főbejáratnál.
  • Az Intézményben terembérleti szolgálatatást igénybe vevők, civil szervezetek, közösségi csoportok vezetői felelősek az adott csoporton belül a lázmérés elvégzéséért, a kötelező szájmaszk használatáért és a védőtávolság betartásáért! A lázméréshez az ezközt a Művelődési Ház biztosítja, az emeleti irodában az ügyeletes munkatársnál átvehető.

 

Fontos, hogy betartsuk ezeket a szabályokat, és ebben az időszakban még jobban figyeljük egymásra, hiszen így lassítjuk és állítjuk meg leghamarabb a vírus terjedését.

 

Ha egymást védjük, magunkat védjük!

 

Pécs, 2020.11.03.

Szentgyörgyváry Péter
igazgató