Vasutas Nyugdíjas Klubok VIII. Országos Találkozója Pécsett a Vasutasban

FIGYELEM! A Siklósi Várban 2020. augusztus 14-én 20.00 órakor megrendezésre kerülő “Kinizsi, a nép fia” Rock-musicalre az összes jegy elfogyott!

2016. május 2.
pvmh

Vasutas Nyugdíjas Klubok VIII. Országos Találkozója Pécsett a Vasutasban

Pécsett, 2016 április 26-27-én került megrendezésre a Vasutas Nyugdíjas Klubok VIII. Országos Találkozója, mely két évforduló miatt is különleges volt!
Ugyanis 2016-ban lett 80 éves a rendezvénynek immár nyolcadik alkalommal helyt adó VOKE Vasutas Művelődési Ház és 30 éves  a házigazda dr. Csanádi György Vasutas Nyugdíjas Klub.

Az eseményt Szentgyörgyváry Péter, a művelődési ház igazgatója nyitotta meg, és Horváth László, a Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetségének elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

Az első napon dr. Nemes Krisztina, a művelődési ház kulturális referense tartott előadást a VOKE Vasutas Művelődési Ház 80 évéről, ezután Ujvári Józsefné a házigazda klub, a „Dr. Csanádi György” Vasutas Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte a vendégeket.

A napot vacsora és bál zárta.

A második napon a klubok képviselőit a házigazdák egy belvárosi sétára és a középkori egyetem megtekintésére invitálták.

Az eseményen készült fényképeket ezen a linken tekinthetik meg!